Prijava

Pozabljeno geslo
Registracija

Registracija

Polja, označena z zvezdico, so obvezna*

Že imate račun? Prijavite se.

Pozabljeno geslo

Ali ste pozabili geslo?

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

675A5030_edited3
Nočno vodenje
675A5030_edited3
Nočno vodenje
Full Screen

Nočno vodenje

Odkrijte življenje našega ZOO po sončnem zahodu!

Pozdravljeni v živalskem vrtu, ko se dan konča, a življenje ostaja živahno! Predstavljamo vam naše Nočno Vodenje - pustolovščino, ki se začne, ko se večina obiskovalcev odpravi domov v posteljo.

Pridružite se nam na tem edinstvenem vodenju in raziskovanju, kjer boste spoznali nočne navade naših živali in odkrivali, katere vrste ponoči postanejo najbolj dejavne.🦉🌕

Vaša pot bo osvetljena z mehko svetlobo svetilk, ki vas bo vodila skozi gozd, omogočila pogled v podrobnosti narave ter vam omogočila, da se prepustite zvokom in svežini noči. 🌲🔦

Rezervirajte svoje mesto na tej posebni pustolovščini in doživite naš ZOO iz nove perspektive, skozi oči noči in skrivnosti, ki jih skriva.

Odkrijte neznano, raziskujte noč in pridobite novo spoštovanje do sveta, ki se razkriva v temi!

Termini: pomlad 2024

Za zaključene skupine je mogoča organizacija termina vodenja skozi vse leto.

Čas trajanja:  120 minut, primerno za vse obiskovalce.

Cena: 4,00 € + vstopnina po veljavnem ceniku.

Jezik: Napovedane termine nočnega vodenje izvajamo samo v slovenščini. Po predhodnem dogovoru izvedemo vodenje tudi v angleškem jeziku za minimalno 10 oseb. Več na narocila@zoo.si.

POMEMBNO! Po izbiri števila ter tipa oseb, boste označili datum in uro udeležbe. V naslednjem koraku označite, če oseba ima oz. nima letne vstopnice, nato osebe vpisujte po naslednjem vrstne redu: najprej otroke, nato dijake, študente, upokojence in na koncu odrasle. Če oseba ima letno vstopnico, vpišite številko in ključ ter pritisnite DODAJ. V primeru, da oseba letne vstopnice nima, vpišite samo ime in priimek udeleženca. 

Izberite želen termin:

Nazaj

Celoten opis

Potrebna je primerna obleka in obutev ter baterijska svetilka za nočno hojo po živalskem vrtu. Ker živali moti svetloba, jih s posebno svetilko osvetljuje le vodnik.

Število udeležencev na nočnem vodenju je omejeno, termini pa hitro zapolnjeni, zato so rezervacije obvezne! 

Imetniki letnih vstopnic plačajo le ceno programa.

 

Dostopnost