Prijava

Pozabljeno geslo
Registracija

Registracija

Polja, označena z zvezdico, so obvezna*

Že imate račun? Prijavite se.

Pozabljeno geslo

Ali ste pozabili geslo?

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

O spletni trgovini

Dostava spletnih naročil:

 1. Stanje naročil: Večina naročil bo obdelanih in pripravljenih za pošiljanje v roku reh delovnih dni. ZOO doživetja prejmete na navedeni e-naslov v elektronski obliko oz. prejmete račun, ki velja kot potrdilo.
 2. Brezplačno pošiljanje: Naročila v vrednosti 50 € ali več vam v Sloveniji dostavimo brezplačno.
 3. Stroški dostave: Za naročila, ki so nižja od 50 €, kupec plača stroške pošiljanja v vrednosti 3,90 €.
 4. Dostava: Storitev dostave izvaja Pošta Slovenije.
 5. Osebni prevzem: Osebni prevzem blaga, kupljenega preko spletne trgovine, ni mogoč. Če želite artikle prevzeti v ZOO Ljubljana, jih lahko kupite neposredno v fizični trgovini Medvedji rob oz. na blagajni živalskega vrta.
 6. Artikli, ki niso v spletni trgovini: Nekaterih artiklov ni na voljo v spletni trgovini, možno pa jih je kupiti v trgovini Medvedji rob v živalskem vrtu. Zanje pošljite povpraševanje na trgovina@zoo.si
 7. Pošiljanje v tujino:
  • Trenutno ne pošiljamo blaga iz trgovine Medvedji rob v tujino. Za več informacij prosimo kontaktirajte trgovina@zoo.si
  • We do not offer international shipping at the moment. For more info please contact trgovina@zoo.si

Načini plačila:

 1. PLAČILO S KARTICAMI: Omogočamo vam udobno in varno plačevanje preko sistema UJP s kreditno ali debetno kartico (Activa, Maestro, MasterCard, Visa) ter spletne banke  (Abanet, NLB Klik).
 2. PLAČILO PO PREDRAČUNU ali po povzetju/ob prevzemu: ni mogoče.

Varnost in vračila:

 1. Sprememba in preklic naročila: Ker vam želimo naročilo dostaviti čim hitreje, na žalost ne moremo spremeniti ali preklicati že oddanega naročila.
 2. Manjkajoči račun:  Račun je poslan po elektronski pošti na e-naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Prosimo, preverite, da se ni znašel med nezaželeno pošto (spam). V paketni pošiljki prejmete dobavnico.
 3. Reklamacija: V primeru, da ste prejeli napačen/poškodovan izdelek ali je bila pošiljka nepopolna, vas prosimo, da nas kontaktirate. Da bi vam lahko čimprej pomagali vas prosimo, da pripravite številko naročila/računa ter razlog reklamacije.
 4. Številka za vračilo: V primeru, da želite vrniti proizvod, nas kontaktirajte. Potrebovali boste številko naročila/računa in številko proizvoda, ki ga želite vrniti.
 5. Stroški vračila: Stroške, ki nastanejo pri vračilu blaga, nosimo mi. Prosimo, kontaktirajte naš oddelek za pomoč strankam, če želite vrniti nekatere, ali pa vse izdelke, ki ste jih naročili.  Prosimo, da stroškov pošiljanja ne plačate vnaprej.
 6. Vračilo denarja: Ko boste vrnili določen izdelek, vam bomo na vaš bančni račun vrnili znesek, ki ste ga plačali. Prosimo, upoštevajte, da boste denar dobili nakazan šele po tem, ko bomo izdelek prejeli nazaj v skladišče. V primeru, da ste se odločili za zamenjavo izdelkov, prosimo zanemarite račun, ki ga boste prejeli v novi pošiljki. Navedite tudi številko transakcijskega računa za nakazilo.

Registracija:

 1. Registracija v spletni trgovini ZOO Ljubljana: Z registracijo v spletni trgovini ZOO Ljubljana lahko sledite svojim naročilom in rezervacijam.
 2. Brisanje uporabniškega računa: Za brisanje registriranega uporabniškega računa na spletni trgovini ZOO Ljubljana pošljite zahtevek na e-naslov spletna.trgovina@zoo.si z zadevo zahtevek za brisanje uporabniškega računa.

Podatki o podjetju:

Živalski vrt Ljubljana
Večna pot 70
1000 Ljubljana


Tajništvo: + 386 1 24 42 182


E-naslov za pomoč strankam: spletna.trgovina@zoo.si


Domača stran: www.zoo.si

Spletna trgovina ZOO Ljubljana: www.trgovina.zoo.si

Tekoči račun: Banka Slovenije, 01261-6030380391 

IBAN: SI56012616030380391

SWIFT: BSLJSI2X

Davčna številka: SI44188960

Matična številka: 50527

 
Direktorica: Barbara Mihelič, univ. dipl. biol.

Lastnik in ustanovitelj: Mestna občina Ljubljana.

Pridružijo si pravico do spremembe splošnih pogojev brez predhodnega obvestila.

Zadnjič posodobljeno: 14.10.2019