Prijava

Pozabljeno geslo
Registracija

Registracija

Polja, označena z zvezdico, so obvezna*

Že imate račun? Prijavite se.

Pozabljeno geslo

Ali ste pozabili geslo?

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Božiček thumbnail za spletno (002)
Božiček thumbnail za spletno (002)
Full Screen

Pomagaj Božičku poiskati sani

Želite, da vaš otrok priskoči na pomoč Božičku in mu na čarobni božični dogodivščini pomaga pri iskanju njegovih sani? Za vas smo pripravili 120-minutni program, ki poleg spoznavanja Božičkovih jelenov med drugim vključuje tudi iskanje njegovih sani ter srečanje z Božičkom, ki otrokom prinese darilce.

Termini

V soboto, 2. 12. 2023 s pričetkom ob 14. uri.

V nedeljo, 3. 12. 2023 s pričetkom ob 10. uri.

V soboto, 9. 12. 2023 s pričetkom ob 14. uri.

V nedeljo, 10. 12. 2023 s pričetkom ob 10. uri.

V nedeljo, 17.12.2023 s pričetkom ob 10. uri.

V soboto, 23.12.2023 s pričetkom ob 14. uri.

Cena:

Za otroka od 0 do 1,99 let 30,00€
Za otroke z letno vstopnico 365 30,00€
Za otroka  od 2 do 15 let 30,00 € + vstopnina po veljavnem ceniku.
Odrasli spremljevalci (dijaki, študenti, upokojenci, ostali) plačajo le vstopnino (brez programa) po veljavnem ceniku.

PREDŠOLSKI IN ŠOLSKI OTROCI MORAJO BITI V SPREMSTVU ODRASLE OSEBE! 

Potek spletnega nakupa: Izberite vrsto in število vstopnic, nato izberite želeni datum srečanja, označite prost termin/uro in pritisnite gumb "naslednji korak". V naslednjem koraku izpolnjujte po vrsti: najprej otroci do dve leti, nato predšolski in šoloobvezni otroci, dijaki, študenti, upokojenci in nato odrasli. Izberite ali ima oseba letno vstopnico. V primeru, da jo ima, vpišite številko in ključ letne vstopnice ter pritisnite DODAJ. V primeru, da oseba nima letne vstopnice, vpišite le ime in priimek. Zaključite nakup.

Izberite želen termin:

Nazaj

Celoten opis

Želite, da vaš otrok priskoči na pomoč Božičku in mu na čarobni božični dogodivščini spoznavanja Božičkovih živali pomaga pri iskanju njegovih sani? Za vas smo pripravili 120-minutni program, ki poleg spoznavanja Božičkovih jelenov med drugim vključuje tudi iskanje njegovih sani ter srečanje z Božičkom, ki otrokom prinese darilce.

Božička so med opravljanjem testne vožnje zaradi slabega vremena in megle doletele tehnične težave, zato  je moral zasilno pristati. Na srečo se mu je to dogodila ravno nad živalskim vrtom, kjer smo za njegove severne jelene zlahka poskrbeli. Žal pa so se njegove sani med pristankom izgubile in tu potrebuje tvojo pomoč. Na zabavni in čarobni izkušnji bomo izdelali voščilnico, na zabavnem iskanju bomo spoznavali živali v ZOO Ljubljana, obiskali Božičkove jelene, našli njegove sani ter se srečali z Božičkom, ki bo otrokom prinesel darilce.

Po končanem srečanju lahko samostojno nadaljujete z ogledom živalskega vrta.

Več o programu "Pomagaj Božičku poiskati sani " boste izvedeli tukaj.

 

 

 

Informativni koledar terminov

Dostopnost