Prijava

Pozabljeno geslo
Registracija

Registracija

Polja, označena z zvezdico, so obvezna*

Že imate račun? Prijavite se.

Pozabljeno geslo

Ali ste pozabili geslo?

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

dobri mož
Dedek Mraz
Dedek Mraz
dobri mož
Dedek Mraz
Dedek Mraz
Full Screen

Srečanje z Dedkom Mrazom

Želite, da se vaš otrok sreča z Dedkom Mrazom? Za vas smo pripravili 90-minutni program, ki poleg božanja in spoznavanja živali vključuje tudi srečanje z Dedkom Mrazom v ZOO Ljubljana.

Termini

V soboto, 16. 12. 2023 s pričetkom ob  10. uri.

Cena:

Za otroka od 0 do 1,99 let 13,00€
Za otroke z letno vstopnico 365 13,00€
Za otroka  od 2 do 15 let 13,00 € + vstopnina po veljavnem ceniku.
Odrasli spremljevalci (dijaki, študenti, upokojenci, ostali) plačajo le vstopnino (brez programa) po veljavnem ceniku.

PREDŠOLSKI IN ŠOLSKI OTROCI MORAJO BITI V SPREMSTVU ODRASLE OSEBE! 

Potek spletnega nakupa: Izberite vrsto in število vstopnic, nato izberite želeni datum srečanja, označite prost termin/uro in pritisnite gumb "naslednji korak". V naslednjem koraku izpolnjujte po vrsti: najprej otroci do dve leti, nato predšolski in šoloobvezni otroci, dijaki, študenti, upokojenci in nato odrasli. Izberite ali ima oseba letno vstopnico. V primeru, da jo ima, vpišite številko in ključ letne vstopnice ter pritisnite DODAJ. V primeru, da oseba nima letne vstopnice, vpišite le ime in priimek. Zaključite nakup.

Izberite želen termin:

Nazaj

Celoten opis

Želite, da se vaš otrok sreča z Dedkom Mrazom? Za vas smo pripravili 90-minutni program, ki poleg božanja in spoznavanja živali vključuje tudi srečanje z Dedkom Mrazom v ZOO Ljubljana.

Dobri mož ima rad vse ljudi in živali, še prav posebno otroke. Najprej bomo obiskali ''njegove živali'', nekatere bomo pobožali in druge hranili. Nato se nam bo pridružil tudi dobri mož. Z nami bo zapel, se pošalil in za konec poimensko razdelil darila prav vsem otrokom, tudi tistim, ki so bili morda malo poredni v preteklem letu.

 

Po končanem srečanju lahko samostojno nadaljujete z ogledom živalskega vrta.

Več o programu "Srečanje z Dedkom Mrazom " boste izvedeli tukaj.

 

Darila

Darilo za obdarovanje vašega otroka v terminu 16. 12. 2023 prinesete v ZOO Ljubljana najkasneje v petek, 15. 12. 2023 do 16.30 ure.

Na darilu naj bo na vidnem mestu napisano ime in priimek otroka, datum ter ura srečanja z Dedkom Mrazom. Le tako lahko zagotovimo, da bo vaš otrok od dobrega moža prejel pravo darilo.

Darilo lahko izberete tudi v naši spletni trgovini Medvedji rob ali v trgovini Medvedji rob v ZOO Ljubljana.

Informativni koledar terminov

Dostopnost